VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt175g80kcal5.6g8.4g2.6g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.6g22kcal0g5.3g0g0.1g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g1g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g305kcal16g39g9.2g0.2g
Valittu annoskoko206g153kcal8g19.5g4.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna103g76kcal4g9.8g2.3g0.1g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302