Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 33g11kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Kurkku,tuore 100g82g7.9kcal0.5g1.1g0.1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)88g53kcal3g3.9g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g153kcal7.2g12.6g6.4g0g
Valittu annoskoko206g77kcal3.6g6.3g3.2g0g
Annoskoko puolitettuna103g38kcal1.8g3.2g1.6g0g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712