Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g56g62kcal10.1g1g1.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g38g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Suolapähkinä 0.6g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g56g75kcal3.2g13.6g0.8g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g392kcal30.2g38g12.8g4.8g
Valittu annoskoko206g196kcal15.1g19g6.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna103g98kcal7.6g9.5g3.2g1.2g
Arvot/100g100g95kcal7.3g9.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271612