Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g340g296kcal61.2g5.1g3.4g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)300g522kcal52.8g0g34.8g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g150g15kcal1.6g1.5g0.3g1.5g
Kurkku 300g33kcal1.7g4.2g0.3g2.1g
Tomaatti 300g68kcal1.7g10.4g0.9g4.2g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g400g260kcal52g8g1.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore60g15kcal0g5.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4100g2535kcal345.8g87.2g83.4g23.4g
Valittu annoskoko2050g1267kcal172.9g43.6g41.7g11.7g
Annoskoko puolitettuna1025g634kcal86.5g21.8g20.9g5.9g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573