Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen300g105kcal0.6g24.6g0.3g4.5g
Kalaliemikuutio 13g41kcal1.3g4.5g1.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Katkarapu 333g228kcal48.1g0g3.7g0g
Flora kevyt ruoka 7%333g283kcal3.3g15g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g1482kcal115.6g117.6g59.6g18.6g
Valittu annoskoko2052g741kcal57.8g58.8g29.8g9.3g
Annoskoko puolitettuna1026g371kcal28.9g29.4g14.9g4.7g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181