Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 599g1327kcal104.8g0g101.9g0g
Paprika, punainen150g39kcal1.3g6.9g0.6g3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto375g1049kcal71.1g0g82.4g0g
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 30g32kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Voitaikina Myllyn Paras 500g749g2883kcal45.7g222.4g202.2g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g10740kcal454.4g482.8g775.2g37.6g
Valittu annoskoko2052g5370kcal227.2g241.4g387.6g18.8g
Annoskoko puolitettuna1026g2685kcal113.6g120.7g193.8g9.4g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295