Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g684g2360kcal53.4g266.8g115.6g13.7g
Kanttarelli, tuore, annos 100g360g86kcal6.5g10.8g1.8g6.8g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus90g315kcal12.6g0.4g28.8g0g
Oivariini vähärasvainen9g50kcal0.1g0.1g5.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 360g1188kcal7.2g10.8g126g0g
Kananmuna kuorineen punnittu198g250kcal21.8g0.6g17.8g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g90g314kcal6.3g18g24.3g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g180g270kcal28.8g1.8g16.2g0g
Purjosipuli 81g19kcal1.5g1.9g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g9702kcal276.4g622.4g672.2g44.4g
Valittu annoskoko2052g4851kcal138.2g311.2g336.1g22.2g
Annoskoko puolitettuna1026g2426kcal69.1g155.6g168.1g11.1g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373697