Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g67g269kcal0g66.7g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g165g1482kcal0g0g164.6g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen60g431kcal0g0g47.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 90g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Grahamjauho 165g540kcal17.4g99.9g3.6g16.3g
Neljänviljanhiutale 45g148kcal4.5g26.1g1.6g5.2g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g189g773kcal5.7g169.7g7.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 674g179kcal22.2g20.9g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g150g838kcal9.7g85.3g6g0g
Raparperi 449g151kcal3.1g24.7g0.4g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g9850kcal145g987g479.4g55.6g
Valittu annoskoko2052g4925kcal72.5g493.5g239.7g27.8g
Annoskoko puolitettuna1026g2463kcal36.3g246.8g119.9g13.9g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044