Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 248g69kcal3g10.1g0.5g5.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g77g21kcal0.5g4.6g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g187g356kcal30g0.9g26.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1249g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka43g11kcal0.4g2g0.2g0.8g
Lehtiselleri 13g1.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g217g130kcal3.3g28.2g0.2g2g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4105g1193kcal75.4g94g54.6g21g
Valittu annoskoko2052g596kcal37.7g47g27.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna1026g298kcal18.9g23.5g13.7g5.3g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472