Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha234g388kcal44.4g0g23.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)216g86kcal2.4g15.6g1.1g3g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g155g116kcal8.5g18.6g0.8g0g
Torino tumma proteiinipasta plus88g298kcal20.1g46.4g3.2g5.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g49g44kcal1.5g1.7g3.4g0.3g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g438g263kcal7g52.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4109g2389kcal167.8g269.6g65.6g17.2g
Valittu annoskoko2054g1195kcal83.9g134.8g32.8g8.6g
Annoskoko puolitettuna1027g597kcal42g67.4g16.4g4.3g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196