Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1599g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 400g135kcal2.8g22g0.4g5.6g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g56g188kcal0.1g45.9g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4112g645kcal5.8g135.8g1g12.8g
Valittu annoskoko2056g322kcal2.9g67.9g0.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna1028g161kcal1.5g34g0.3g3.2g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081