Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 643g188kcal6g28.9g2.6g12.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha467g776kcal88.8g0g46.7g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g117g374kcal60.8g32.7g0.6g18.7g
Sipuli (kuorittu)152g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss175g543kcal42.1g1.4g40.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)467g117kcal4.7g25.7g0g6.5g
Valkosipuli 4.1g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g33g29kcal1g1.1g2.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4116g4145kcal411.4g195.6g185.6g80.6g
Valittu annoskoko2058g2073kcal205.7g97.8g92.8g40.3g
Annoskoko puolitettuna1029g1036kcal102.9g48.9g46.4g20.2g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315