Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)210g400kcal25.2g49.1g9.9g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g699g1048kcal111.8g28g55.9g0g
Purjosipuli 699g160kcal12.6g16.8g1.4g14.7g
Valkosipuli 49g53kcal3.9g8g0.3g1g
Kalaliemi Maggie, annos 5g18g45kcal1.9g4.2g2.4g0g
Ruohosipuli, tuore175g47kcal2.4g6.6g1g1.9g
Soijakastike 210g126kcal10.8g19.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4116g3761kcal337.2g265.2g142.2g35.2g
Valittu annoskoko2058g1881kcal168.6g132.6g71.1g17.6g
Annoskoko puolitettuna1029g940kcal84.3g66.3g35.6g8.8g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676