Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 254g351kcal47.6g0g17.8g0g
Kasvisliemikuutio 18g53kcal1.7g2.4g4.1g0.3g
Punajuuri 350g134kcal3.5g24.2g0.7g8.8g
Valkokaali keräkaali 241g67kcal2.9g9.8g0.5g5.1g
Juuriselleri 131g41kcal1.6g6g0.3g4.1g
Porkkana 79g26kcal0.5g4.4g0.2g2g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 101g31kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Basilika, kuivattu 0.9g2.2kcal0.1g0.2g0g0.4g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 6.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4116g1416kcal118.6g104g47.8g45.6g
Valittu annoskoko2058g708kcal59.3g52g23.9g22.8g
Annoskoko puolitettuna1029g354kcal29.7g26g12g11.4g
Arvot/100g100g34kcal2.9g2.5g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578