Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g101g34kcal0.2g7.1g0.3g1.8g
Puolukka 30g12kcal0.1g2g0.2g0.8g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.4g0g
Mantelilastu (A la meira)25g151kcal6g1.7g13.6g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 25g102kcal0.8g24.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g962kcal14.8g70.6g69g5.2g
Valittu annoskoko206g481kcal7.4g35.3g34.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna103g241kcal3.7g17.7g17.3g1.3g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.1g16.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454