Kanaa ja papuja tomaattikastikkeessa

Hienonna ja kuori sipuli, puhdista ja viipaloi herkkusienet sekä paprika.

Leikkaa kana annospaloiksi, mittaa pakastuspussiin vehnäjauhot, suola ja kana.

Sekoita hyvin.

Paista kana suuressa padassa 2 rkl oliiviöljyä.

Nosta kypsät palat sivuun.

Lisää pataan 1 rkl oliiviöljyä, sipuli ja herkkusieni.

Kuullota.

Lisää paprika, paista hetki.

Lisää omenamehu, anna kiehahtaa.

Lisää valutetu pavut, mausteet ja tomaattimurska.

Anna muhia hetki.

Lisää kananpalat ja kuumenna vielä hetki.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Kariniemen kananpojan rintafilee51g50kcal11.2g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Herkkusieni 13g2.1kcal0.3g0g0g0.2g
Paprika punainen 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Oliiviöljy classico (Bertolli)3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Omenamehu (Valio)5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g0.8g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g50g13kcal0.6g2.1g0.1g0g
Biona organic mixed beans in water 400g (Biona organic), annos 50g47g48kcal3.6g7.8g0.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g345kcal33g30.6g9g7.4g
Valittu annoskoko206g172kcal16.5g15.3g4.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna103g86kcal8.3g7.7g2.3g1.9g
Arvot/100g100g84kcal8g7.4g2.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371960