Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 170g122kcal27.5g0g1.2g0g
Tilli, tuore 4.2g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Ruohosipuli 8.3g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli21g38kcal1.8g0.5g3.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.1g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g332kcal59.4g2.2g8.8g0.8g
Valittu annoskoko206g166kcal29.7g1.1g4.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna103g83kcal14.9g0.6g2.2g0.2g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.5g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142308