V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti4.7g23kcal1.2g1.6g1.4g1.3g
Aprikoosi, kuivattu 7.8g17kcal0.4g3.4g0g0.6g
Luumu kivetön 4.7g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)9g18kcal0.3g3.8g0.1g0.9g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl19g64kcal2.6g10.5g1.3g2.1g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%4.7g12kcal0.7g0.5g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g273kcal10.4g40.4g6.2g14.6g
Valittu annoskoko206g136kcal5.2g20.2g3.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna103g68kcal2.6g10.1g1.6g3.7g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720