Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 53g101kcal14.4g0g4.8g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 36g4.5kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Kurkku, tuore31g3.1kcal0.2g0.5g0g0.2g
Tomaatti, tuore75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Sinappi 5g6.6kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix5.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g266kcal31.6g10.2g10.8g3.6g
Valittu annoskoko206g133kcal15.8g5.1g5.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna103g67kcal7.9g2.6g2.7g0.9g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.5g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763