Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g37g15kcal0.6g3.1g0g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g42g46kcal9.7g0g0.8g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g9g12kcal2.3g0.4g0.1g0g
Kesäkurpitsa14g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.4g0g0.4g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g196kcal26.6g10.6g4.6g1.8g
Valittu annoskoko206g98kcal13.3g5.3g2.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna103g49kcal6.7g2.7g1.2g0.5g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.6g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010