Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g50g257kcal15g7.5g20.5g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g13g22kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g16g57kcal2.3g9.1g1.1g1.8g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala26g84kcal4g15.6g0.7g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g845kcal42.6g67.8g44.6g18g
Valittu annoskoko206g423kcal21.3g33.9g22.3g9g
Annoskoko puolitettuna103g211kcal10.7g17g11.2g4.5g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722