Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 47g59kcal9.9g0g2.1g0g
Naudan paahtopaisti47g52kcal10.1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g255kcal41.2g6g7g2.4g
Valittu annoskoko207g128kcal20.6g3g3.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna103g64kcal10.3g1.5g1.8g0.6g
Arvot/100g100g62kcal10g1.5g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355