Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 36g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Sokeri 23g94kcal0g23g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g22g100kcal0.1g0.1g11.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai57g198kcal6.8g40.1g1.2g1.7g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Flora Vanilla 12%16g31kcal0.7g2.6g2g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g17g97kcal1.1g9.9g0.7g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g33g11kcal0.2g2.1g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g1178kcal27g159.2g37.8g5.4g
Valittu annoskoko207g589kcal13.5g79.6g18.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna103g295kcal6.8g39.8g9.5g1.4g
Arvot/100g100g285kcal6.5g38.5g9.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108868