Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g88g122kcal16.7g0g6.2g0g
Korppujauho 11g40kcal1.2g8.2g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g35kcal3g0.1g2.5g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)28g10kcal0.7g1.3g0.1g0.7g
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g420kcal43.6g20.4g17.8g3g
Valittu annoskoko207g210kcal21.8g10.2g8.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna103g105kcal10.9g5.1g4.5g0.8g
Arvot/100g100g102kcal10.6g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628