Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu55g198kcal6.6g39g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 73g103kcal9.1g0.2g7.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g8.8g5.6kcal0.3g0g2.2g0g
Sokeri 22g89kcal0g21.9g0g0g
Voi 13g96kcal0.2g0.1g10.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.6g22kcal0.1g0.2g2.3g0g
Appelsiini, kuorittu 29g13kcal0.2g2.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g1053kcal33g127.8g47.8g1.2g
Valittu annoskoko207g527kcal16.5g63.9g23.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna103g263kcal8.3g32g12g0.3g
Arvot/100g100g255kcal8g30.9g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429