Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 22g2.8kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g55g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g31g58kcal7.7g0g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)44g31kcal5.2g1.5g0.4g0g
Oliiviöljy 12g105kcal0g0g11.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.6g1.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g493kcal33.2g9.2g36g2.4g
Valittu annoskoko207g246kcal16.6g4.6g18g1.2g
Annoskoko puolitettuna103g123kcal8.3g2.3g9g0.6g
Arvot/100g100g119kcal8g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769