Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss83g23kcal0.7g4.3g0.3g2.4g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g42g31kcal0.8g6.7g0.1g0.4g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g27g43kcal4.3g0.3g2.4g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g4.7g5.6kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g205kcal11.8g23.4g6.4g5.8g
Valittu annoskoko207g103kcal5.9g11.7g3.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna103g51kcal3g5.9g1.6g1.5g
Arvot/100g100g50kcal2.9g5.7g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822