JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 160g200kcal33.6g0g7.2g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g23g53kcal7.4g0.1g2.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.9g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka4.4g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g8.7g34kcal2.8g0g2.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 2.9g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g595kcal88.6g3.6g24.8g0.6g
Valittu annoskoko207g298kcal44.3g1.8g12.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna103g149kcal22.2g0.9g6.2g0.2g
Arvot/100g100g144kcal21.4g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293642