Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Sokeri 12g50kcal0g12.4g0g0g
Kananmuna, paistettu 8g16kcal1g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Raparperi 29g10kcal0.2g1.6g0g0.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 29g11kcal0g2.4g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.2g8kcal0.1g1.7g0.1g0g
Sokeri 5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.3g4.4kcal0g1.1g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g29g102kcal4.1g16.3g2.2g2.9g
Voi 15g106kcal0.2g0.1g11.8g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g1352kcal20.6g162.4g67.4g10.4g
Valittu annoskoko206g676kcal10.3g81.2g33.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna103g338kcal5.2g40.6g16.9g2.6g
Arvot/100g100g328kcal5g39.3g16.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790