Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g147g520kcal9.5g46.9g33.7g2.6g
Taloussuklaa, Fazer44g226kcal1.7g24.6g13.2g2.3g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g1538kcal26.4g143g97.2g9.8g
Valittu annoskoko207g769kcal13.2g71.5g48.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna103g385kcal6.6g35.8g24.3g2.5g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305745