Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g44g26kcal4.3g1.9g0.1g0g
Sokeri 74g300kcal0g73.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 38g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.5g23.7g0.4g1.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6.3g23kcal1.2g0.7g1.4g1.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.3kcal0g2.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.7g78kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g1213kcal27.6g204.6g29g6.2g
Valittu annoskoko207g607kcal13.8g102.3g14.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna103g303kcal6.9g51.2g7.3g1.6g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920