Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g44g315kcal0.4g0.4g35g0g
Fariinisokeri44g178kcal0g43.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten10g33kcal2.3g4.4g2.1g1.1g
Pandan tumma suklaa 150 g15g82kcal0.8g8g4.9g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g22g115kcal2.1g11.6g6.8g0g
Mantelirouhe, 1 rkl11g63kcal2.3g0.6g5.5g1.3g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.7kcal0g2.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g1838kcal25.8g144.2g131.4g4.8g
Valittu annoskoko207g919kcal12.9g72.1g65.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna103g460kcal6.5g36.1g32.9g1.2g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773