Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl42g32kcal7.1g0g0.4g0g
Kampasimpukka, annos 30g42g36kcal7g1g0.3g0g
Katkarapu 16g11kcal2.3g0g0.2g0g
Paprika vihreä 18g3.8kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Paprika, punainen18g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)39g15kcal0.4g2.8g0.2g0.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 21g22kcal0.7g3.8g0.2g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g298kcal36.4g18.6g7.8g4g
Valittu annoskoko207g149kcal18.2g9.3g3.9g2g
Annoskoko puolitettuna103g74kcal9.1g4.7g2g1g
Arvot/100g100g72kcal8.8g4.5g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188