Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 833g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus292g190kcal4.7g43.8g0.3g4.1g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä333g227kcal10.3g40g2.3g10g
Atria broilerin fileesuikale naturell583g642kcal134.2g0g12.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g18g51kcal1.6g3.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4120g2219kcal301.6g173.8g36.6g28.2g
Valittu annoskoko2060g1109kcal150.8g86.9g18.3g14.1g
Annoskoko puolitettuna1030g555kcal75.4g43.5g9.2g7.1g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084