Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1005g342kcal2g71.3g3g18.1g
Puolukka 302g117kcal1.3g20.5g1.5g7.8g
Voi 251g1822kcal3g1g204.2g0g
Mantelilastu (A la meira)251g1507kcal60.3g16.6g135.7g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 251g1021kcal7.5g243.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4120g9618kcal148.2g706.2g688.8g51.8g
Valittu annoskoko2060g4809kcal74.1g353.1g344.4g25.9g
Annoskoko puolitettuna1030g2405kcal37.1g176.6g172.2g13g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454