Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow300g210kcal51g0g0.9g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g150g302kcal30.7g0.1g20.1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g200g340kcal15.4g10.4g26g5.6g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g400g112kcal4.4g19.2g1.6g12g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g10g22kcal1.7g1.7g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4120g1971kcal206.4g62.8g99g35.4g
Valittu annoskoko2060g986kcal103.2g31.4g49.5g17.7g
Annoskoko puolitettuna1030g493kcal51.6g15.7g24.8g8.9g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652