Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 40g351kcal0g0g39.7g0g
Vadelma 794g326kcal7.9g32.5g6.4g29.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka79g317kcal0g78.6g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe40g115kcal0.5g22.2g0g15.9g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 159g452kcal24.6g0.3g39.7g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 476g202kcal46.7g1.9g0.5g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g238g988kcal185.8g14.8g21g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)238g834kcal33.3g133.4g16.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g7169kcal597.6g567.4g247.4g90.6g
Valittu annoskoko2064g3585kcal298.8g283.7g123.7g45.3g
Annoskoko puolitettuna1032g1792kcal149.4g141.9g61.9g22.7g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177