Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia1203g1684kcal204.4g0g96.2g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)29g120kcal2g17.7g4.3g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g752g226kcal7.5g45.1g1.5g0g
Rypsiöljy 81g718kcal0g0g81.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g5494kcal427.8g125.6g366.4g0g
Valittu annoskoko2064g2747kcal213.9g62.8g183.2g0g
Annoskoko puolitettuna1032g1374kcal107g31.4g91.6g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435