Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g661g860kcal105.8g0g48.9g0g
Maustekurkku301g50kcal2.1g9g0.3g5.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka200g20kcal2.2g1.6g0.4g2g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g100g14kcal1.4g1.5g0.2g1.2g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 381g1132kcal5.7g24.3g114.2g0.2g
Kananmuna, keitetty 220g314kcal27.6g0.7g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g4888kcal294.8g93.4g374g24.4g
Valittu annoskoko2064g2444kcal147.4g46.7g187g12.2g
Annoskoko puolitettuna1032g1222kcal73.7g23.4g93.5g6.1g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780