Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g760g2888kcal54g382.3g123.1g13.7g
Raparperi 500g168kcal3.5g27.5g0.5g7g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g400g760kcal10.4g20.8g72g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g9748kcal191.2g1227.6g436.6g41.4g
Valittu annoskoko2064g4874kcal95.6g613.8g218.3g20.7g
Annoskoko puolitettuna1032g2437kcal47.8g306.9g109.2g10.4g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355