Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 560g1923kcal57.1g392.2g6.7g19.6g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 239g1701kcal1.8g1g191.6g0g
Leivinjauhe 19g34kcal1g7.2g0g0.1g
Sokeri144g583kcal0g143.5g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 575g173kcal16.6g20.7g0.6g0g
Puolukka 239g93kcal1.1g16.3g1.2g6.2g
Raparperi 192g65kcal1.3g10.5g0.2g2.7g
Vesi96g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g9141kcal157.8g1182.8g400.6g57.2g
Valittu annoskoko2064g4570kcal78.9g591.4g200.3g28.6g
Annoskoko puolitettuna1032g2285kcal39.5g295.7g100.2g14.3g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068