Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Sokeri 128g519kcal0g127.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g224kcal6.6g45.6g0.8g2.3g
Perunajauho 1dl=70g50g168kcal0.1g41.1g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 150g51kcal4.6g7.4g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g682kcal4g6g70.2g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g251g163kcal27.6g10.5g0.8g0g
Marianne crush 150g150g646kcal1.8g129.3g12.6g2.6g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g5g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)426g362kcal1.3g87.3g0.4g8.9g
Kuohukerma,valio,2dl301g1022kcal6g9g105.2g0g
Ranskalaiset pastillit100g461kcal3g70.2g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g9378kcal165.8g1107.4g463.6g27.6g
Valittu annoskoko2064g4689kcal82.9g553.7g231.8g13.8g
Annoskoko puolitettuna1032g2345kcal41.5g276.9g115.9g6.9g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576