Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1051g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g13g52kcal0.4g2.6g4.5g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g18g44kcal1.9g0.5g3.9g0.3g
Chilikastike original, Felix26g23kcal0.4g3.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Peruna, vanha, kuorittu 263g200kcal4.9g40.7g0.5g2.6g
Paprika punainen 114g33kcal1.1g5.1g0.5g2.2g
Persilja 26g7.2kcal0.4g0.3g0.1g2.1g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Paprikajauhe 7g23kcal1g1.3g0.9g2.6g
Chili mausteseos, Old El Paso2.6g7.4kcal0.2g1.3g0.2g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g280g617kcal33.6g7.3g50.4g0.6g
Makaroni, keitetty, suolaton 88g86kcal2.7g17.4g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4130g2289kcal96.8g181g123.6g31g
Valittu annoskoko2065g1145kcal48.4g90.5g61.8g15.5g
Annoskoko puolitettuna1033g572kcal24.2g45.3g30.9g7.8g
Arvot/100g100g55kcal2.3g4.4g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030