Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 75g25kcal0.5g4.1g0.1g1.1g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.5g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.8g2kcal0g0.6g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl75g256kcal1.5g2.3g26.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g861kcal4.4g85.8g53.2g3.8g
Valittu annoskoko207g431kcal2.2g42.9g26.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna104g215kcal1.1g21.5g13.3g1g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891