Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 88g121kcal10.9g0.3g8.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki107g60kcal9.1g5.3g0.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g7.3g44kcal1.5g0.5g3.9g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Canderel makeutusjauhe3.4g13kcal0.1g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g492kcal43.2g22.8g25.4g0g
Valittu annoskoko207g246kcal21.6g11.4g12.7g0g
Annoskoko puolitettuna104g123kcal10.8g5.7g6.4g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856