Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)47g26kcal4g2.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g19g54kcal0.2g10.5g0g7.5g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g19g65kcal2.6g10.3g1.5g2.1g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g47g154kcal4.7g32.7g0.5g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Mustikka, Pakkasmarja56g19kcal0.3g3.6g0.3g1.9g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g6.5g2.7kcal0.6g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g1.4g4.1kcal0g0.8g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g699kcal27.4g121.2g8.8g24.2g
Valittu annoskoko207g349kcal13.7g60.6g4.4g12.1g
Annoskoko puolitettuna104g175kcal6.9g30.3g2.2g6.1g
Arvot/100g100g169kcal6.6g29.3g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047