Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g125g38kcal1.3g5g0.4g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi25g2.5kcal0.4g0.4g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija16g49kcal1.7g0g4.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)31g27kcal0.3g1.1g2.2g0g
Tonnikala öljyssä 9g18kcal2.5g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g267kcal12.4g13.2g15.6g0g
Valittu annoskoko207g133kcal6.2g6.6g7.8g0g
Annoskoko puolitettuna104g67kcal3.1g3.3g3.9g0g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995