Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus56g39kcal9g0g0.2g0g
Purjosipuli 34g7.7kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Tilli, tuore 4.2g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)112g37kcal0.8g7.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g170kcal21.2g16.2g1.8g1.6g
Valittu annoskoko207g85kcal10.6g8.1g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna104g43kcal5.3g4.1g0.5g0.4g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480