Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkopippuri 1.5g4.1kcal0.2g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt45g21kcal1.4g2.2g0.7g0g
Pekoni rasvainen 31g118kcal3.8g0g11.6g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 90g124kcal16.8g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g557kcal45.4g9.2g37.4g2g
Valittu annoskoko207g278kcal22.7g4.6g18.7g1g
Annoskoko puolitettuna104g139kcal11.4g2.3g9.4g0.5g
Arvot/100g100g134kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849