Kevennetty marenkikakku

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon makeutusjauhe, perunajauho ja kaakao.

Vatkaa ainees sekaisin.

Pursota vaahdosta kaksi yhtä isoa ympyrää uunipellille.

Paista 100 asteessa n. 1,5-2h tuntia.

Avaa uunin luukku ja ota marengit pois vasta uunin jäähdyttyä.

Vatkaa täytteeseen kerma ja makeuta se makeutusjauheella.

Lado marjoja ja kermaa toisen pohjan päälle.

Laita toinen ympyrä päälle.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 42g18kcal4.1g0.2g0g0g
Canderel makeutusjauhe7g27kcal0.2g6.5g0g0g
Perunajauhot,rainbow1.4g4.5kcal0g1.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton11g34kcal2.4g1.1g2.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl56g191kcal1.1g1.7g19.6g0g
Canderel makeutusjauhe1.4g5.4kcal0g1.3g0g0g
Karviainen 88g35kcal0.8g4.8g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g629kcal17.2g33.4g44.4g6g
Valittu annoskoko207g315kcal8.6g16.7g22.2g3g
Annoskoko puolitettuna104g157kcal4.3g8.4g11.1g1.5g
Arvot/100g100g152kcal4.2g8.1g10.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202782